23948sdkhjf

Nordjyske Hi-Con & CRC-højstyrkebeton

Den nordjyske virksomhed Hi-Con A/S i Hjallerup er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordjylland og Danmarks førende producent af betonelementer i CRC-højstyrkebeton.
Siden 2003 har Hi-Con slået sit navn fast og levet op til titlen som nordjysk gazellevirksomhed. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Bruttofortjenesten er på bare 4 år steget fra 4,6 mio. kr. til 24,4 mio. kr. Et beløb, der kunne have været højere, hvis virksomheden havde haft en større produktionskapacitet.

- Gennem de seneste to år har vi måtte sig nej til ordrer, der udgør et tocifret millionbeløb. Men i marts starter vi op i en ny fabrik, der firedobler vores kapacitet, fortæller adm. direktør Jan Karlsen til avisen.

Virksomheden i Hjallerup producerer specialelementer i CRC-højstyrkebeton. Et materiale, der gør det muligt at udføre arkitektoniske designs med ekstrem styrke og holdbarhed, og virksomheden ligger inde med en enorm viden inden for dette område.

Derfor ønsker direktør Jan Karlsen heller ikke at flytte produktionen til udlandet, da han er bange for, at specialviden og kompetencer på den måde går tabt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109