23948sdkhjf

Første spadestik til Frederiksbergs KU.BE

I dag går spaden i jorden til Frederiksbergs nye, eksperimenterende kultur- og bevægelseshus, KU.BE. Efter licitationen havde projektet et budget på 132 millioner kroner.
Med første spadestik i dag tirsdag den 27. maj tager Frederiksberg Kommune et vigtigt skridt mod et helt unikt kultur- og bevægelseshus. Koncerter, teater, madevents, yoga, fægtning, parkour, dans, kunst, aftenskoleundervisning og biblioteksfunktion. Det er blot nogle at de aktiviteter, som KU.BE kommer til at tilbyde, når det åbner i sensommeren 2016.

Læs mere: Frederiksberg-projekt nærmere realisering

Formand for kommunens Kultur- og Fritidsudvalg, Morten Jung, glæder sig:

- KU.BE bliver en helt uvurderlig stærk spiller i vores kulturliv. Huset kommer til at give plads til foreningslivet, selvorganiserede aktivitetsgrupper, kunstnere og projektmagere med noget på hjerte – mulighederne er mange og potentialet stort. Med dets visionære arkitektoniske udformning og fleksible indretning vil KU.BE åbne dørene for en bred palet af aktiviteter og brugere, der alle kommer til at sætte hver deres unikke præg på det nye kultur- og bevægelseshus. Vi kan næsten ikke vente – og derfor er første spadestik så vigtigt.

Efter afholdt licitation på projektets fem storentrepriser var der udgifter på samlet 132,8 millioner kroner.

KU.BE er finansieret af Frederiksberg Kommune sammen med Realdania og Lokale- og Anlægsfonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11