23948sdkhjf

CRH Concrete dropper SkanDek-planer

Det er ikke lykkedes at nå til enighed om at videreføre produktionen af tagkasetter efter konkursen i SkanDek Tagfabrik.
CRH Concrete, der er koncernen bag virksomhederne Betonelement, Expan, Dalton og Modulbad, meddelte i slutningen af februar, at man havde købt rettighederne til produktion, salg og markedsføring af SkanDek tagelementerne i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Det skete efter aftale med kuratoren på konkursboet efter SkanDek Tagelementfabrik og den tidligere Skandek-ejer, Peehr Ø. Svensson, der ejer patentrettighederne til de unikke tagkasetter.

Nu oplyser CRH Concrete imidlertid, at planerne ikke føres ud i livet alligevel. Koncernen skriver på sin hjemmeside, ” at man ikke længere tror på produktets fremtid i Danmark .

I et interview med Licitationen fortæller administrerende direktør Claus Bering, at det ikke er lykkedes at nå frem til en tilfredsstillende aftale med kurator, og at CRH Concrete har valgt at trække sig nu for ikke at stå i vejen for Peehr Ø. Svenssons muligheder for at finde en anden løsning. Om baggrunden for beslutningen siger CRH-direktøren:

- Der er tale om et godt produkt, men prisen for produktet er formentlig for lav til, at man kan tjene penge på det. Guld kan også købes for dyrt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094