23948sdkhjf

Fordobling af installatørernes mobil-bestillinger

Tre af landets største grossister, AO Johansen, Brødrene Dahl og Lemvigh Müller, melder om markant fremgang i varebestillinger via mobiltelefoner.
Det skriver installator.dk.

Faktisk er andelen af varebestillinger, som installatørerne foretager med mobilen, fordoblet det sidste års tid, lyder det fra grossisterne AO Johansen, Brødrene Dahl og Lemvigh Müller.

Hos Brødrene AO Johansen udgør mobil-bestillinger nu 10 procent af de samlede bestillinger.

Hurtige installatører – langsomme grossister
De tre grossist-virksomheder roser i kor installatørerne for at bruge de nye teknologiske muligheder. Derfor ser direktør for e-handel og marketing i AO Johansen, Stefan Funch Jensen, også indad for at finde en forklaring på, hvordan handlen via mobil kan løftes endnu mere. Grossistfirmaet har i hans optik ikke i tilstrækkelig grad forklaret fordele ved at anvende mobilen.

Forbedringer af brugervenlighed og funktionalitet, fx til bestilling af materialer, tjek på lager- og leveringsstatus eller registrering af tids- og vareforbrug, er således noget, som grossisterne løbende arbejder med at optimere.

En fjerdedel fra mobilen i 2016
Fremadrettet er der således en klar forventning om, at installatørernes brug og bestillinger via mobil vil vokse endnu mere:

- Jeg oplever en stor interesse fra installatørerne, og jeg kan se, at varebestillinger via mobilen har fået momentum nu. Så det er ikke urealistisk, at 25 procent af varebestillingerne kommer via mobilen ved udgangen af 2016, siger Stefan Funch Jensen fra AO Johansen

[i]Original artikel: http://www.installator.dk/installat%C3%B... [i/]
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25