23948sdkhjf

Sjælsø Gruppen etablerer nyt boligprojekt i Stockholm

Sjælsø Gruppen har netop sikret sig en attraktiv byggemulighed på Liljeholmen i Stockholm. Projektet, der er Sjælsø Gruppens andet boligprojekt i Stockholm, omfatter 40 lejligheder med udsigt til vandet og det mondæne Södermalm.
Den samlede projektværdi udgør ca. 110 mio. kr., og boligerne forventes udbudt til salg i sommeren 2007. Sjælsø Gruppens første boligprojekt i Stockholm på 35 lejligheder blev udsolgt i 2006.

Projektet er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde under kraftig udvikling, og med kun 5 min. til Gamla Staden og T-banen.

Bydelen Liljeholmen er et af Stockholms nye udviklingsområder, hvor der forventes mere end 3.000 nye boliger. Området har tidligere været anvendt til erhvervs- og industriformål, men omdannes over de kommende år til et attraktivt boligområde tæt på rekreative områder og kollektiv trafik.

Positive forventninger til det svenske boligmarked
Det er Sjælsø Gruppens vurdering, at det svenske boligmarked vil være attraktivt i de kommende år. Der er således et udbredt behov for nyt boligbyggeri, ligesom der fra den nye regerings side er taget politiske initiativer, der vil understøtte en positiv udvikling på boligmarkedet.

I Sverige har Sjælsø Gruppen foreløbigt fokus på udvikling af nye boligprojekter i Stockholm-området og Malmø.

Resultatforventninger fastholdes
Gennemførelsen af boligprojektet i Stockholm understøtter Sjælsø Gruppens tidligere udmeldte resultatforventninger.

Der forventes således fortsat et resultat før skat for 2007 på DKK 800 – 1.000 mio., og et fortsat højt aktivitetsniveau i 2008.

Kilde: Sjælsø gruppen – www.sjaelsoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093