23948sdkhjf

Vil af med ryet som det fordyrende mellemled

Byggevarehandlen tilfører langt mere værdi end bare at lange et par træplader over disken og feje savsmuld op ude i drive-in’en, siger Danske Byggecentres direktør Palle Thomsen.
De danske byggecentre bliver i mange tilfælde hurtigt sat i bås som en fordyrende distributør og en branche, der ikke er synderlig interessant rent karrieremæssigt. Men faktisk ligger der en lang række spændende og attraktive arbejdsopgaver i den danske byggevarehandel, som desværre ofte er ukendt uden for branchen.

Derfor vil Danske Byggecentre i juni og september 2014 videreføre den imagekampagne, som tidligere har kørt i 2013 og i februar 2014. Som følge af de hidtidige kampagneaktiviteter er Danske Byggecentre allerede oppe på samme kendskabsniveau som før navneskiftet sidste forår, og det skal der nu bygges videre på. Målet er at skabe et bærende image, og skal nu og i fremtiden få flere kvalificerede unge mennesker til at se de mange attraktive og spændende muligheder, de danske byggecentre kan tilbyde.

- Vi lancerede sidste år en storstillet imagekampagne, som har løftet vores image betragteligt, og nu er det tid til at arbejde videre af samme vej. Det danske byggeri er en meget innovativ og nyskabende branche. Vi kommer hele tiden med nye og mere effektive løsninger til gavn for de danske boliger og miljøet. Her spiller vores led en vigtig rolle i byggeriets værdikæde, og det vil vi med vores imagekampagne gerne fortælle om, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Han fremhæver rådgivning, produktkendskab, logistik, indkøb, købmandskab og lagerhåndtering som nogle af de services, de danske byggecentre arbejder med i det daglige.

- Vores branche byder ind med rigtig meget til det danske byggeri og tilføjer værdi både for leverandører og kunder. Det er langt mere end bare at lange et par træplader over disken og feje savsmuld op ude i drive-in’en. Kampagnens mål er at komme ud med budskabet om, at vi rent faktisk er en spændende og attraktiv branche – så vores medlemmer også i fremtiden kan tiltrække den kvalificerede arbejdskraft, som er nødvendig i et byggecenter, mener siger Palle Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125