23948sdkhjf

Base Erhverv vokser på top- og bundlinje

Entreprenørvirksomheden kan se tilbage på et 2013/14 med den største omsætning i fem år.
Base Erhverv as, med hovedkontor i Horsens og datterselskab i Roskilde, har netop afsluttet regnskabsåret 2013/14 med stor fremgang i både omsætning og indtjening – og med en forventning om yderligere fremgang det kommende regnskabsår.

Årsomsætningen udgør 74,1 mio. kr. mod 47,9 mio. kr. året før – en fremgang på 54,7 procent – mens resultatet efter skat er vokset med knap 29 procent til 2,6 mio. kr. Egenkapitalen andrager nu 23,4 mio. kr., mens soliditetsgraden er 52 procent.

Klaus Rønslev, som for et halvt år siden blev udnævnt til direktør efter syv år som projektleder, betegner årsresultatet som tilfredsstillende, om end der fortsat er lang vej til niveauet fra før krisen, hvor selskabets hidtil største omsætning på 180 mio. kr. blev hentet i 2007/08.

Det er den nye direktørs opgave at sikre en forsat positiv udvikling med vækst i såvel omsætning som resultat. Samtlige total- og hovedentreprise opgaver udføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører, og ved totalentrepriser tilknyttes ofte lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.
Base Erhverv arbejder aktuelt med flere hoved- og totalentreprise opgaver over hele landet. Eksempler på igangværende eller netop afleverede byggeopgaver er et nyt 8.700 m² store jagtcenter for Østjysk Våbenhandel i Hedensted, et nyt pakke- og logistikcenter for GLS Danmark i Nørresundby og et større projekt for Kriminalforsorgen – ligesom der netop er indgået aftale med Per Aarsleff A/S om opførelse af nyt værksted med tilhørende administration i totalentreprise.

Base Erhverv blev etableret i 2003 og udvidede for tre år siden med datterselskabet Base Erhverv Øst, som fra sit domicil i Roskilde skal varetage aktiviteterne øst for Storebælt. Selskaberne har kontorfællesskab med Dansk Boligbyg i henholdsvis Horsens og Roskilde.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125