23948sdkhjf

K.G. Hansen & Sønner i gang på Campus Grindsted

Tirsdag den 29. juli blev 1. spadestik taget til en ny bygning, som rykker Syddansk Erhvervsskoles aktiviteter i Grindsted ind i hjertet af Campus i Tinghusgade.
Direktør for Syddansk Erhvervsskole Lars Bregnehøj og Billund-borgmester Ib Kristensen samt eleverne Jacob Ben Afia og Quinnie Berning tog 1. spadestik til det nye byggeri, der gør plads til Syddansk Erhvervskole og yderligere en lejer på Campus Grindsted i Tinghusgade.

Det nye byggeri opføres i to plan med værkstedsbygning på 1.300 m², som udlejes til Syddansk Erhvervsskole, samt 1.100 m² disponible lokaler på 1. sal.

Byrådet i Billund godkendte projektet den 22. april 2014. Inklusive renoveringen af det gamle bibliotek, hvor Syddansk Erhvervsskole driver 10. klassescenter, er der afsat 28,6 millioner kroner.

K.G. Hansen bag byggeriet
Projektet har været udbudt i totalentreprise, og det er K.G. Hansen & Sønner A/S, der står for opførelsen af det nye byggeri i samarbejde med Arkitektfirmaet Kloden fra Grindsted og Ingeniørfirmaet Midtconsult fra Herning.

- Byrådet har med det byggeri endnu engang taget en visionær beslutning og vist viljen til at bakke op om det stærke udbud af ungdomsuddannelser vi har i Campus Grindsted. Med beslutningen om at bygge disponible kvadratmeter på 1. sal er vi rustet til med plads til at endnu en uddannelse kan rykke ind, siger borgmester Ib Kristensen.

Byggeriet står færdigt i foråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093