23948sdkhjf

Arkitektfirma vil fordoble omsætningen

RH Arkitekter har etableret sig som rådgiver i medicinalindustrien og går efter at fordoble den nuværende omsætning på 25 mio. kr. i løbet fem år.
RH Arkitekter henter omkring 90 pct. af sin omsætning hos kunder i medicinalindustrien, og virksomheden ser så gode muligheder for vækst, at man forventer en fordobling af både omsætning og den 30 mand store medarbejderstab i løbet af de næste fem år.

- Vi mener jo, at vi har fat i et rigtigt godt marked. Alt tyder på, at der kommer til at ske meget i farma-verdenen i de kommende år. Derfor satser vi endnu mere på at specialisere os inden for dette område. Vi vil også gerne lave noget til det offentlige og søger prækvalifikationer og giver tilbud til primært universitetsopgaver, bl.a. laboratorier, siger administrerende direktør Arne Hansen til Børsen.

Sammen med kreativ direktør Bo Ramlyng ejer han RH Arkitekter, som blev grundlagt i 2001. Arne Hansen er i dag 63 år, og derfor har virksomheden taget hul på et ledelsesmæssigt generationsskifte. Lene Bjerregaard er tiltrådt som managing partner og projektdirektør og er udset som en central brik i virksomhedens vækstplan. Partnerkredsen er i den forbindelse udvidet fra to til fem personer.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår Arne Hansens træder tilbage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078