23948sdkhjf

Risskov Entrepise udvider for InnoScan

Opgaven, der udføres som hovedentreprise, omfatter 160 kvadratmeter kælder og en 250 kvadratmeter stor produktionshal.
Risskov Entreprise vandt i maj 2014 den indbudte licitation vedrørende udvidelse af InnoScans produktionsforhold i Brabrand. En opgave der er budgetteret til knap 9 millioner kroner.

Opgaven, der udføres i hovedentreprise, omfatter cirka 160 kvadratmeter kælder med depotlokaler. Herover opføres en 250 kvadratemeter stor produktionshal med en loftshøjde på godt 6 meter. Hermed bliver der plads til næsten 140 kvadratmeter indskudte dæk, såkaldte mezzaniner, der skal huse lager, kontorer og mødelokaler.

Gravemaskinerne startede op medio maj 2014 og hele projektet, der endvidere indeholder en udvidelse af eksisterende parkeringsforhold, skal afleveres november 2014.

InnoScan, der producerer produktionsanlæg til medicinalindustrien, skal dog allerede i oktober kunne anvende den nye produktionshal til at påbegynde en større ordre. Derfor har parterne en kontraktlig aftale på, at denne del af byggeroet skal stå færdig hertil.

Arkitekter Johansen & Rasmussen har designet projektet og er bygherrerådgivere på opgaven, mens NS Rådgivende Ingeniører har stået for de ingeniørmæssige beregninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093