23948sdkhjf

CP inviterer inden for i Jylland

Materieludlejningsvirksomheden, der etablerede en jysk afdeling i Galten før sommer, melder om positiv modtagelse i det jyske.
1. maj åbnede materieludlejningsvirksomheden CP en ny jysk afdeling i Galten. Nu får kunder og samarbejdspartnere mulighed for at se de nye faciliteter, når CP holder åbent hus 29. august.

- Det er en fornøjelse at gå på arbejde. Vi har fået det hele på plads, alt fungerer og kunderne virker rigtig glade for, at vi er kommet til, lyder det fra Allan Johnsen, afdelingsleder i CP’s jyske afdeling, CP Vest.

CP har valgt at markere den gode start ved at holde åbent hus på Marktoften 7 i Galten fredag 29. august fra klokken 11 til 16, hvor kunder, leverandører og venner af huset bydes ind for at opleve den nye afdeling.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde nye og gamle kunder inden for i Galten, så vi kan vise de nye flotte faciliteter og fortælle om vores produkter og alt det, vi kan tilbyde, siger Lauge Lønstrup, udlejer i CP Vest.

I forbindelse med åbent hus arrangementet serverer CP helstegt pattegris og sørger for lidt godt at skylle den ned med.

Samme sortiment og service
Konceptet for CP Vest er det samme som for afdelingen i Viby Sj., service og udlejning af fuldt sortiment inden for containere, letvogne, moduler, pavilloner, lifte og materiel.

Med åbent hus arrangementet ønsker CP at vise, hvor godt de kommet på plads i den nye jyske afdeling.

- Vi oplever stor interesse for vores sortiment og de totalløsninger, CP er kendt for, så jeg synes, vi er kommet rigtig godt fra start i Galten. Mange har allerede fået et godt indtryk af, hvem CP er, og hvad vi kan. Fredag 29. august giver vi så alle vores samarbejdspartnere mulighed for at kigge forbi vores jyske afdeling, så de kan se, hvad vi har etableret, opleve alt det nye grej, vi har fået og høre lidt mere om, hvad CP tilbyder, siger administrerende direktør Julie Bruun, der er 2. generation i den familiedrevne virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093