23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyansættelser i el-branchen

Building Supply kan denne gang fortælle om nyansættelser hos Alectia, TS-gruppen, VS Automatic, Wexøe og Erhvervsakademi Dania.
Alectia
Rolf Andersen er tiltrådt som el-ingeniør i afdeling El 2 under Byggeri hos rådgivningsvirksomheden Alectia.

Rolf er uddannet som el-installatør i Helsingør i 1995, stærkstrømstekniker på Frederiksberg i 1996 og stærkstrømsingeniør på IHK Ballerup i 2006. Herefter har han arbejdet hos Spangenberg og Madsen, Grontmij | Carl Bro, Cowi og senest Rambøll, hvor han var i fire år.

Rolf har blandt andet været involveret i byggerier af laboratorier for Københavns Universitet, såsom Niels Bohr Bygningen til 3.000 forskere og studerende, og Mærsk Bygningen i forbindelse med Panum Instituttets udvidelse. Derudover har han været involveret i projekter på flere hospitaler i Danmark samt flere byggerier hos Novo Nordisk og DTU.

Erhvervsakademi Dania i Hadsten
Erhvervsakademi Dania i Hadsten har pr. 18.august ansat maskiningeniør Henrik Bjørn Andersen som adjunkt og underviser på de videregående uddannelser til energiteknolog og VVS-installatør. Han har tidligere været leder i forskellige virksomheder såsom Danfoss og har arbejdet med alle aspekter af energi de sidste 10 år. Han skal undervise i blandt andet HVAC, projektledelse og klimateknik på Ellemosevej.

Erik Rokkjær er ansat som underviser på Erhvervsakademi Dania i Hadsten på de toårige videregående uddannelser til energiteknolog og VVS-installatør. I mange år har Erik Rokkjær været konsulent og selvstændig erhvervsdrivende indenfor energisektoren, hvor han har arbejdet med både service, vedligeholdelse og installation, og det fortsætter han med sideløbende med undervisningen på Dania.

TS-gruppen AMBA
I TS-gruppen har vi ansat en fælles TS-energikonsulent
Christian Olsen, der er uddannet energiteknolog og har mange årig erfaring med energioptimering og er en stærk medspiller for hele TS-gruppen.

Christian tager med det lokale TS-centre med ud og laver en proffesionel EnergiScreening af virksomheder i hele Danmark.

VS Automatic A/S
Thomas Bredal Andersen er startet hos VS Automatic den 10. juli i automatik og installation.

VS Automatic har ansat Palle Tranegaard Wichmann den 28. juli. Han er uddannet automatikmekaniker og har tidligere været ansat hos blandt andet Brødbæk A/S

VS Automatic har ligeledes ansat Jakob Husted Jørgensen, som tidligere har været hos Wavin, pr. 26. august.

Endelig er Jacob Stachelhaus startede i lære hos VS Automatic den 1. august efter at have afsluttet grundforløbet.

Wexøe A/S
Wexøe A/S har ansat Preben Aagesen som ny produktchef med ansvar for Hager el-komponenter og Klauke værktøj.

Preben Aagesen er uddannet elektriker og har erfaring med blandt andet KNX og andre bygnings-automationsløsninger.

Kilde: elteknik-online.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126