23948sdkhjf

Byggedirektør: Noget af det bedste i 25 år

Kun seks måneder efter første spadestik kunne Sydkystens Boligselskab fejre rejsegilde for deres nye boligafdeling i Ishøj, 31 familieboliger med udsigt over Køge Bugt.
Et hus på søjler med udsigt ud over by, havn og hav og helt til Sverige på en klar dag. Allerede ved rejsegildet mandag den 15. september 2014 stod det klart, at beliggenheden gør Sydkystens Boligselskabs nye familieboliger på Fasanskellet i Ishøj attraktive.

Det er ikke nødvendigvis svært at bygge attraktive boliger – men at gøre det alment kan kræve en særlig indsats, bemærkede bygherren, formand for Sydkystens Boligselskab, Sophus Vørsing:

- Vi var spændte på, om det kunne lade sig gøre at opføre et byggeri af høj kvalitet indenfor rammebeløbet. Men det hele har flasket sig, og vi er sikre på, at alle forventninger til det nye byggeri bliver indfriet. Dette byggeri kan være med til at sætte almene boliger positivt på dagsordenen.

Læs mere: Boligselskab opfører 31 nye familieboliger

De 31 familieboliger på 2, 3 og 4 rum, opføres i én blok på 4 til 6 etager. Solceller, grønne tage og fælles tagterrasse skal gøre boligerne til noget særligt. Alle boliger får desuden lukkede glasaltaner og gulvvarme og forventes klar til indflytning den 1. februar 2015.

Noget af det bedste i 25 år
Byggedirektøren i KAB var heller ikke bange for at bruge superlativer:

- Jeg er rigtig glad for at stå her i dag, for det er et ganske særligt og godt gennemtænkt byggeri, sagde byggedirektør Rolf Andersson og fortsatte:

- I de 25 år jeg har arbejdet med alment boligbyggeri, er boligerne her noget af det bedste, jeg har set.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141