23948sdkhjf

Midtconsult har vokseværk

Den rådgivende ingeniørvirksomhed har brug for mere plads og flytter sit Aarhus-kontor til en ombygget biograf på Silkeborgvej i Brabrand.
Midtconsult har vokseværk og samler sine aarhusianske aktiviteter i det nyindrettede domicil i den tidligere biograf ”Vest-Teatret” på Silkeborgvej 620 i Brabrand.

En voksende medarbejderstab, der efterhånden bredte sig over flere etager, var både uhensigtsmæssig og et håndfast bevis på, at tiden var inde til at tænke på nye lokaler.

Kriterierne for det nye domicil var mange og skulle blandt andet opfylde en moderne ingeniørvirksomheds krav om fleksibilitet og placering. Det fandt Midtconsult i den gamle biografs spændende lokaler.

- Her er god plads til alle knap 30 medarbejdere med muligheder for vækst, og der er rig mulighed for interne og eksterne aktiviteter som fyraftensmøder, foredrag og sociale arrangementer. Vi har i bygningen her, med dens biograf fortid og store bygningsvolumen, simpelthen fået et hus, der matcher en moderne virksomhed og samtidigt giver os en helt egen identitet, fortæller partner og afdelingsleder Morten Prinds.

Midtconsult har samarbejdet med udlejeren, Byggeselskab Olav de Linde, om at modernisere og indrette bygningen.

- Vi vil jo gerne kunne ’feje for egen dør’, så huset har fået den helt store tur med efterisolering, nyt ventilationsanlæg, nye vinduespartier og akustikregulerende foranstaltninger – alt udført med respekt for bygningens historie og arkitektur, fortsætter Morten Prinds.

Midtconsult har kontorer i Herning og Aarhus, hvor i alt knap 130 medarbejdere varetager alle former for ingeniøropgaver inden for byggeri og anlæg. Virksomheden har netop igangsat projekteringen af to store byggerier – Campus Lillebælt på 22.000 m² ved Odense havn samt ca. 350 lejligheder med tilhørende parkeringskælder på Katrinebjerg i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.706