23948sdkhjf

Tusindvis af håndværkere har fået nyt udstyr

Over 12.000 håndværkere fik opdateret værkstøjskasse og firmabil, da Brøndby Hallen i sidste uge dannede ramme om Carl Ras’ årlige håndværkermesse.
Der blev langet masser af værktøj, håndværkermaskiner, beslag, skruer og sikkerhedsudstyr over disken, da Carl Ras i sidste uge samlede kunder og leverandører til håndværkermesse for 16. gang.

Der blev ikke talt besøgende ved døren, men Steen Demskov fra Carl Ras vurderer, at over 12.000 gæster fra Storkøbenhavn og det meste af Sjælland besøgte håndværkermessen fra tirsdag til fredag.

- Som det ser ud nu, har vi igen i år formået at øge antallet af besøgende og ikke mindst omsætningen. Ikke at det gælder om at være størst, men det siger noget om kundetilfredshed, og det er vigtigt, og de er altså rigtig glade for at komme på Carl Ras-messen, siger Steen Demskov.

Carl Ras havde i år udvidet messearealet ved at bygge en ekstra platform hele vejen rundt på Brøndby Hallens tilskuertribuner. Det gav 350 ekstra kvadratmeter til demonstration af nye produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095