23948sdkhjf

RGS 90 åbner 160.000 m² anlæg I Rødby

Med en størrelse på 160.000 m² – eller mere end 22 fodboldbaner - er det et af Danmarks største modtageanlæg for jord, der nu åbner på Færgevej i Rødby.
Anlægget betyder, at RGS 90 nu er klar til de helt store infrastrukturprojekter på Lolland og Falster, såsom Femernforbindelsen, Storstrømsbroen, jernbaneprojekter og motorvejsprojekter, der de næste 5-10 år vil blive igangsat på Lolland, Falster og det sydlige Sjælland.

- Vi har knoklet hele sommeren og er nu klar til at lukke dørene op for vores nye moderne modtage anlæg, fortæller projektleder Jens Thaisen, der sammen med driftsleder John Gullits har stået for etableringen af det nye anlæg.

- Det har været en yderst hektisk periode, men der har været en god dialog og samarbejde med de lokale myndigheder og vores entreprenører om at stable projektet på benene, understreger John Gullits, som uddyber, at alle miljøgodkendelserne på plads, og de første kunder allerede er begyndt at køre ind.

Udelukkende genbrugsmaterialer som fundament
Michael Christiansen, salgsdirektør for RGS 90, fortæller at virksomheden selvfølgelig har anvendt og testet sine egne materialer ved etableringen af anlægget.

- Anlægget er bygget på et fundament opbygget udelukkende bestående af genbrugsmaterialer i form af Genbrugsstabil og Forbrændingsslagger af vores egen produktion. Vi har opnået en yderst tilfredsstillende komprimeringsgrad på 99,6 procent i gennemsnit på den asfalterede del af anlægget – cirka 80.000 m². Det er væsentligt højere end de krav man normalt stiller til fundering for tung trafik, forklarer han.

Alle prøver og analyser er foretaget af VBM Laboratoriet i Rødovre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094