23948sdkhjf

Investorinteresse for ny Viborg-bydel

Flere investorer med interesse i projekter i udviklingsområdet Viborg Baneby har allerede rettet henvendelse til Viborgs borgmester.
Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Onsdag indgik Viborg Kommune og uddannelsesinstitutionen Mercantec aftale om overdragelse af en grund klods op ad Viborg svømmehal og station.

Området ligger på kanten mellem Viborg midtby og udviklingsområdet Banebyen, hvor ”Banebroen” ser ud til at blive det første, konkrete projekt. Med grundoverdragelsen får Mercantec også mulighed for at bygge et nyt gymnasium i området.

Investorerne har allerede henvendt sig
- Derfor er jeg også overbevist om, at vi med aftalen i går har fået taget hul på Banebyprojektet for alvor. Gennem de seneste måneder har vi fået henvendelser både fra folk, der gerne vil bygge boliger - både private og almene boligselskaber - og fra folk, der har spurgt til mulighederne for at etablere butikker eller kontorer til liberale erhverv. Så der er en fin interesse hele paletten rundt inden for de muligheder, der er for at bygge nyt i banebyen, siger borgmester i Viborg, Torsten Nielsen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Forløber alle forberedelser med lokalplaner med videre efter planen forventer borgmesteren, at man allerede om et år kan sætte spaden i jorden til den nye banebro og nye midtbygymnasium i Viborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125