23948sdkhjf

Udviklingsselskab skal forvandle Aalborg Nordhavn

Aalborg-baserede TN Udvikling har indgået aftale om betinget køb af en del af et 13.000 kvadratmeter stort havneareal øst for Limfjordsbroen i Nørresundby. Projektering begynder i november.
Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Omdannelse af Nørresundbys havnefront øst for Limfjordsbroen til et attraktivt byområde med boliger og erhverv er nu lagt i hænderne på TN Udvikling, som firmaet KPC og tidligere partner i Colliers International, Torben Nielsen, står bag.

Udviklingsselskabet har fået en aftale om køberet for hovedparten af et 13.000 kvadratmeter stort areal på plads med den bornholmske hotelejer Jens Wendell, som købte arealet for nogle år siden. Køberetten gælder et stykke ind i 2015, og Jens Wendell beholder kun et område, hvor han selv har planer om at opføre et hotel.

Læs også: Nærmere omdannelse af Aalborg Nordhavn

TN Udviklings direktør, Torben Nielsen, forventer en byggeperiode på nogle år, når alt er på plads.

- Vi regner med at begynde projekteringen i november og i øvrigt bruge resten af året på at få de forskellige aftaler på plads, siger Torben Nielsen til Nordjyske Stiftstidende, og tilføjer, at der er indgået aftale med en kæde om den dagligvarebutik, som også skal opføres på arealet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079