23948sdkhjf

Belysningsprojekt i Kolding en femtedel af vejen

Trefors udskiftning af 15.000 gadelamper i Kolding Kommune til ny LED-teknologi er godt cirka 20 procent gennemført.
Siden 2010 er to ud af tre gadelamper i Kolding Kommune blevet slukket om natten - hele året rundt. Natslukning er dog godt på vej til at ophøre på grund af ny teknologi.

Læs også: Positiv overraskelse med LED-belysning

Trefor og Kolding Kommune samarbejder omkring udskiftning af 15.000 af Kolding Kommunes i alt 23.000 gadelamper til ny LED-teknologi. De nye LED-gadelamper dæmper automatisk lyset om natten, og er desuden så billige i drift, at det ikke er nødvendigt med natslukning.

Læs også: Trefor vinder LED-opgave til 85 mio. kr.

- Status på arbejdet med at udskifte de gamle gadelamper med LED-lamper er, at vi lige nu har nået cirka 20 procent. Vi prioriterer at skifte gadelamperne på de største og mest trafikerede veje først og dernæst de ældste og mest energislugende gadelamper. På vores hjemmeside kan man løbende følge med og se, hvor langt vi er nået, og samtidig kan man se, hvornår vi forventer, at udskifte gadelamperne på en given vej,' siger ansvarlig for gadebelysning i By- og Udviklingsforvaltningen, Kim Bauenhøj, der fortæller, at natslukning ophører senest i 2017, når hele renoveringen af gadebelysningen er gennemført.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098