23948sdkhjf

NCC vinder stor energirenovering

Entreprenøren skal energirenovere 264 lejemål i Tibberupparken i Espergærde. Sagen kan løbe op i 241 mio. kr.
NCC Construction og Boligselskabet Nordkysten har underskrevet kontrakten på en omfattende renovering af Tibberupparken i Espergærde.

Kontrakten har i første omgang en værdi af 38 mio. kr. Er bygherre tilfreds med samarbejdet, vil NCC herefter blive tildelt anden etape af renoveringen, hvilket vil bringe sagen op på i alt 241 mio. kr.

Bebyggelsen i Tibberupparken består af ni blokke med 264 lejemål, der alle skal renoveres. Blokkene skal blandt andet have nye tage, vinduer og facade samt udvidet altaner. Det er ændringer, der både skal mindske energiregningen og give beboerne øget livskvalitet, blandt andet ved at lukke mere dagslys ind i boligerne.

Der installeres også elevatorer i otte opgange for at øge tilgængeligheden. To blokke får en ekstra etage med tagboliger, og alle stuelejligheder får adgang til små private haver. Udearealerne opgraderes med nye stier og ny belysning.

Der er første spadestik den 20. november, og i maj 2015 tager bygherre stilling til, om samarbejdet skal fortsætte i anden etape. Hele projektet forventes afsluttet i starten af 2017.

- Selv om vi først starter byggeriet i slutningen af november, er vi allerede nu i gang med at afklare fælles mål og succeskriterier for alle involverede i projektet. Det gør vi eksempelvis med workshops med alle parter, blandt andet fagentreprenører, bygherre, og rådgivere. Og når arbejdet går i gang, vil der være fælles kantine. Det er en simpel ting, men det betyder, at vi øger dialog og kendskab til hinanden. På den måde bliver det lettere for alle, hvis projektet byder på udfordringer, fortæller Niels Engberg, senior projektchef i NCC Construction.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078