23948sdkhjf

Budgethensyn kan forlænge Gødstrup-byggeri

Byggeperioden for DNV-Gødstrup kan blive strukket med op til otte måneder for at få projektets økonomi til at hænge sammen, lyder det fra regionsrådsformand.
Region Midtjylland har netop besluttet, at en råhusentreprise på DNV-Gødstrup, Det Nye Hospital i Vest, skal gå om, fordi laveste bud på byggeriet af de cirka 45.000 m² lå omkring 70 millioner kroner over anlægsbevillingen.

Læs mere: Udbud går om i Gødstrup

For at få den pressede økonomi til at hænge sammen uden at skære yderligere i hospitalets størrelse – tidligere er en etage og 20 sengepladser fjernet – åbner regionsrådsformand Bent Hansen for, at byggeperioden bliver forlænget. Det skriver dagbladet-holstebro-struer.dk:

- Vi har set med eksempelvis licitationen på råhuset, at det er blevet meget dyrere end forventet. Kan vi sænke tidspresset og den periode, der skal arbejdes i toholdsskift, kan det formentlig også sænke prisen, siger regionsrådsformand Bent Hansen til avisen.

Om forsinkelsen hedder to, seks eller otte måneder, vil Bent Hansen ikke ind på, inden sagen er vendt med byggerådgiver og sundhedsministeriet.

Original artikel: http://dagbladet-holstebro-struer.dk/hol...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094