23948sdkhjf

Papiruld Danmark vinder hidtil største ordre

Enemærke og Petersen har valgt Papiruld Danmark som leverandør af isolering til 18.000 kvadratmeter loftsareal i Næstved.
Birkehegnet i Næstved er netop gået i gang med en omfattende renovering af områdets 373 toetages rækkehuse fordelt på 52 blokke. Alle rækkehuse og fælleshuse skal renoveres med blandt andet nye facader og udskiftning af vinduer og tage.

Det er i forbindelse med udskiftningen af taget, at man fjerner al eksisterende isolering og efterisolerer med 400 mm papiruld. Dermed kommer ejendommen til at overholde 2020-kravet til lavenergibyggeri. Ifølge Jacob Bossen, der er byggeleder entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen, er valget faldet på papiruld, fordi der ikke skal etableres dampspærre, og fordi materialet er nemt og hurtigt at indblæse. Det giver besparelser i byggeprocessen.

Administrerende direktør i Papiruld Danmark A/S, Claus Skov, er begejstret for ordren:

- Det er vores største enkeltstående ordre nogensinde, hvilket vi er stolte af. Jeg synes, det er rigtig godt, at store entreprenører som Enemærke og Petersen har set, at papiruld er det smarte valg i forhold til energirenoveringer, siger han.

Det er Papiruld Danmarks autoriserede isolatør i Næstved, Pribo-Huset ApS, som står for udførelsen. Isoleringsarbejdet udføres hen over det næste år, og der isoleres en blok om ugen, og hele renoveringsarbejdet på Birkehegnet er planlagt til at være færdigt primo 2016.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.122