23948sdkhjf

Brønderslev Gymnasium indvier nybyggeri

Tilbygning på det nordjyske gymnasium blev fejret fredag. Det nye indgangs- og kantineområde skal være det første af flere byggeprojekter.
Det skriver nordjyske.dk.

Fredag var der fest på Brønderslev Gymnasium. Elever og lærere fejrede gymnasiets nye indgangs- og kantineområde, som giver plads til en række forskellige funktioner.

Kim Jensen fra Krogh Madsen Arkitekter har været totalrådgiver på byggeprojektet, som ud over ny- og ombygningen også omfattede et energimæssigt løft til bygningerne.

Mere på vej
Projektet bliver ikke det sidste. Langt fra. I hvert fald hvis det står til formand for gymnasiets bestyrelse, Brian Bertelsen:

- Denne bygningsoptimering og modernisering af skolen - hvor det æstetiske og pædagogiske felt i høj grad er medtaget - mener vi, er en rigtig god retning. Dagens indvielse ses som første etape i en plan, der vil omfatte resten af skolen. Fokus vil være på forskønnelse og renovering af gangmiljøer og et nyt fagligt centerområde med et åbent læringscenter samt åbne studiemiljøer, sagde Brian Bertelsen ifølge nordjyske.dk.

Original artikel: http://www.nordjyske.dk/nyheder/nyt-bygg...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109