23948sdkhjf

Casa skal bygge domicil til Rambøll

Nyt kontorhus i syv etager skal stå klar til brug i sommeren 2017 på Bavnehøj i Esbjerg.
Aftalen for byggeriet af det nye Rambøll Olie & Gas-domicil i Esbjerg er nu endeligt på plads.

Ved en officiel ceremoni onsdag den 26. november kunne tre tilfredse parter – PFA Ejendomme, Casa og Rambøll – sætte underskrift på aftalen om et byggeri, der har været længe undervejs.

- Vi vokser og har gjort det længe, så vi har et stort behov for mere plads og for at blive samlet på én lokation. Med den nye bygning får vi plads til 450-500 skriveborde, og placeringen på Bavnehøj giver vores medarbejdere en centralt beliggende arbejdsplads, tæt på banegård og indfaldsvej og med en fantastisk udsigt over byen og havnen, siger administrerende direktør i Rambøll Olie & Gas, John Sørensen.

Rambøll Olie & Gas forventer at flytte ind som lejer i sommeren 2017, når det syv etager høje byggeri står færdigt på Bavnehøj i Esbjerg. Grunden, som er valgt for det nye domicil, har tidligere været hjemsted for Cocio chokolademælk.

Indehaver og bestyrelsesformand i Casa, Michael Mortensen glæder sig over aftalen med Rambøll:

- Esbjerg er med sin målrettede og ambitiøse vækststrategi et spændende område at bygge i. At det så samtidigt er for et så stort, toneangivende og dygtigt rådgivende ingeniørfirma som Rambøll gør ikke glæden mindre.

Casa opfører huset i samarbejde med arkitektfirmaerne Transform og Pluskontoret og de rådgivende ingeniører fra Rambøll.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094