23948sdkhjf

Epoke slut: Spæncom samler huldæk-produktionen på Sjælland

I mere end 50 år har Spæncom produceret huldæk i Aalborg – til januar flytter produktionen fra Aallborg til virksomhedens fabrik i Vemmelev.
Efter at have produceret huldæk i mere end 50 år i Aalborg, står produktionsfaciliteterne nu foran en kraftig modernisering. Derfor samler Spæncom huldæksproduktionen på den moderne huldæksfabrik i Vemmelev.

Flytningen sker, fordi virksomheden vil skabe yderligere stordriftsfordele. Samtidig giver samlingen af huldæksaktiviteterne større muligheder for at indføre nye produkttyper i Aalborg.

- For at imødegå markedets efterspørgsel efter andre produkttyper har vi derfor valgt at stoppe produktionen af huldæk i Aalborg, så der bliver plads til at øge kapaciteten på andre nuværende produkter og helt nye produkttyper, siger Michael Boye, salgschef hos Spæncom.

De sidste huldæk vil blive produceret i Aalborg i januar.

Stordriftsfordele
Han slår samtidigt fast, at Spæncom fortsat er leveringsdygtige i ekstruderede huldæk til kunderne.

- Vi har, inden dette tiltag blev besluttet, allerede øget kapaciteten på vores huldæksfabrik i Vemmelev med en ekstra bane, og vi arbejder på at øge kapaciteten yderligere, så kunderne fortsat vil kunne få hele pakken hos os, fortæller Michael Boye.

Ved at samle produktionen i Vemmelev forventer Spæncom også at kunne skabe yderligere stordriftsfordele.

Bevarer medarbejderstaben
Ambitionen er, at medarbejdertallet ikke bliver påvirket af produktionsomlægningen:

- Den ledige kapacitet i Aalborg bliver fyldt ud med andre elementtyper. I Vemmelev forventes stordriftsfordele, der betyder, at vi kan producere mere med den samme bemanding, fortæller Per Bachman, der er marketing- og HR-chef til Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094