23948sdkhjf

Danske Bygningskonsulenter er en realitet

Den stiftende generalforsamling i Middelfart sammensatte en syv mand stor bestyrelse, og organisationen er nu klar til at tage fat på opgaverne.
Danske Bygningskonsulenter blev tirsdag en realitet ved en stiftende generalforsamling i Middelfart, og den nye bestyrelse skal i første omgang arbejde med en plan for foreningens kommende fokusområder.

Etableringen af Danske Bygningskonsulenter er en konsekvens af, at BfBE – brancheforening for bygningssagkyndige og energikonsulenter – har valgt at melde sig ind i DI med virkning fra den 1. april 2015. Det fik en række af de mindre medlemsvirksomheder, med tidligere BfBE-formand Tommy Glindvad i spidsen, til at tage initiativ til en ny forening.

- Danske Bygningskonsulenter er organisation for energikonsulenter og huseftersynskonsulenter. Men også den stigende interesse og fokus på kvalificeret byggefaglig rådgivning vil komme i centrum for Danske Bygningskonsulenter via en række fagudvalg som fx energirådgivning, tæthedsmåling, miljøproblemer som PCB og bly samt indeklimaproblemer som radon og skimmelsvamp, fortæller Tommy Glindvad.

Danske Bygningskonsulenters bestyrelse
Tommy Glindvad (Firma Tommy Glindvad)
Egon Majlund (Platech)
Vivi Gilsager (Jysk Trykprøvning A/S)
Steen Nelander (ENS Consult)
Jørg Nielsen(Dansk Bygge og Energirådgivning)
Michael Teglgaard (M2-rådgivning ApS)
Stig Nørnberg (Energihuset Danmark Aps)

Danske Bygningskonsulenter får sekretariat i Dansk Byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078