23948sdkhjf

Greve Kommune investerer 80 millioner i folkeskolerne

Greve Byråd afsat det store beløb til et solidt kvalitetsløft af kommunens folkeskoler over de næste fire år.
Byrådet nedsatte i november et nyt udvalg, som skal prioritere, hvordan 80 millioner kroner i budget 2015-2018 bedst anvendes til et solidt kvalitetsløft af kommunens folkeskoler. Udvalget har netop holdt møde og besluttet, at pengene skal bruges på tre fokusområder: Børn, Borgere og Bygninger.

- Vi sætter fokus på børnene, for de skal være glade for at gå i skole, og deres faglige udvikling skal løftes. Borgerne er i fokus, når vi skal se på mulighederne for at samle flere tilbud til borgerne på skolerne og dermed få mere levende skoler. Og endelig er bygningerne i fokus, for der er brug for et løft både indvendigt og udvendigt, så vi har de bedst mulige rammer for undervisning og læring, siger borgmester Pernille Beckmann i en pressemeddelelse.

Pernille Beckmann er formand for det nye udvalg, som er døbt ”Skole 2018”. Udvalget skal bruge resten af i år og hele næste år på at indsamle viden og komme med anbefalinger og forslag, som fagudvalgene og byrådet kan prioritere. Og i takt med at nye projekter vedtages, vil arbejdet rundt omkring begynde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094