23948sdkhjf

Tidsplanen i Frederikshavn holder stik trods sammenstyrtning

Sammenstyrtningen af en opgang ændrer ikke på tidsplanen for renovering.
Ulykken på Provst Dreslers Vej ændrer ikke ved de tidsplaner, som er aftalt med entreprenøren NCC og Boligforeningen Vesterport. Det fortæller entreprenørens områdedirektør.

De to parter har indgået en aftale, som indebærer, at tidsplanen overholdes. I forhold til den oprindelige tidsplan er der her taget højde for genhusning af de beboere, som renoveringen omfatter indtil juli 2016, hvor arbejdet forventes færdigt.

- På grund af genhusningen forventer vi ikke, at arbejdet samlet set bliver forsinket i forhold til den oprindelige tidsplan, siger områdedirektør Henrik Holm.

Han fortæller desuden, at NCC Construction har hjulpet Vesterport med en plan for genhusning af beboerne.

Kompensation en del af aftale
Som en del af den nye aftale mellem NCC og Vesterport er økonomien ændret.

- Det er nogle indvirkninger i forhold til, at det koster penge at genhuse. Vi har indgået aftale om at kompensere for omkostningerne ved genhusningen, siger Henrik Holm.

Til gengæld er der ikke behov for de toiletvogne, beboerne ellers havde udsigt til under renoveringen. Det er en af flere fordele for entreprenøren, som kommer af genhusningen.

Lærer af ulykken
Siden sammenstyrtningen har NCC analyseret forløbet bag.

På baggrund af analyse og revidering ændrer de nu flere processer omkring nedbrydningsarbejdet, når renoveringen fortsætter til andre boligblokke i Mølleparken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109