23948sdkhjf

CCO designer 1200 svenske ungdomsboliger

Christensen & Co Arkitekter (CCO) designer mere end 1.200 studenterboliger i området omkring Uppsala i Sverige.
Boligerne gør op med den traditionelle kedelige skotøjsæske, som studerende ellers traditionelt har måttet tage til takke med og tilbyder rumlige og spændende boliger med plads til både studier og et sjovt og socialt studieliv.

Christensen & Co står bag en lang række universitetsprojekter både i Danmark og Sverige, og hos arkitektvirksomheden ser man studenterboligen, som en integreret del af det samlede læringsrum i den studerendes hverdag.

- Derfor handler det om at tænke de små studieboliger på nye og kreative måder, der både tilbyder at være en inspirerende studeplads og samtidig en velfungerende ramme omkring de studerendes liv, hver for sig og i et socialt fællesskab, siger Michael Christensen, der er direktør i CCO.

344 boliger i Uppsala
I byggeriet ”inspirationen” i Rosendal området i Uppsala, som omfatter 344 boliger er der stort aktivt landskab på taget med fitnesscenter og løbebane og grønne terrasser til ophold. Boligerne er designet med stor rumhøjde på 4,5 meter, så der bliver plads til en sovehems over badeværelset.

Byggeriet i Uppsala begynder i januar 2015.

Vigtigt svensk marked
Christensen & Co har mere end 30 procent af sin omsætning i Sverige. I Stockholm projekteres netop nu et nyt undervisningshus på Kungliga Tekniska Högskola, som skal være et fyrtårn for både læring og bæredygtighed og CCO har også et stort nyt projekt på 30.000 m2 på tegnebordet for Stockholm Universitet på.

I Lund blev tegnestuens nye Rådhus indviet tidligere på året – huset var nomineret til den prestigefulde Kasper Salin pris i november i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094