23948sdkhjf

Kjellerup VVS lander aftale i stort Jyske Bank-byggeri

Den midtjyske virksomhed har vundet VVS-entreprisen ved byggeriet af det nye Jyske Bank-kontorhus i Silkeborg.
Først i det nye år starter Kjellerup VVS med arbejdet på et projekt til godt seks millioner kroner. Entreprisen er på Jyske Banks nye kontorhus, som ligger ud til den nye motorvej, der kommer til at gå gennem den nordlige del af Silkeborg.

Entreprisen betyder, at firmaet har ansat nye montører til den øgede aktivitet i virksomheden.

- Det er et byggeri, der går helt i 2016, så det er aftale med masser af arbejde i. Det er også et byggeri af en vis størrelse, og det betyder, at folks kendskab til os bliver større, og folk finder ud af, hvad vi beskæftiger os med, siger Claus Egholm, indehaver af Kjellerup VVS.

300 arbejdspladser i den nye kontorbygning
Jyske Bank bygger omkring 7.000 kvadratmeter i den vestlige del af den nye erhvervskorridor ved Silkeborgmotorvejen. Her bliver der omkring 300 arbejdspladser inden for it og finans, og bygningen vil også indeholde et produktionskøkken til bankens kantiner.

VVS-virksomheden med base i Kjellerup små 15 kilometer nord for Silkeborg oplever at få flere og flere nye kunder og større serviceaftaler i Silkeborg.

- Det er vi rigtig glade for, siger Claus Egholm, som ser frem til, at der formodentligt vil komme mere gang i byggeriet, når motorvejen langt om længe er færdig i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08