23948sdkhjf

NRGi ansætter ny divisionschef

NRGi har netop ansat Gert Rieder som ny chef for koncernens Infrastruktur-division.
Energiselskabet NRGi har pr. 7. januar 2015 ansat Gert Rieder som ny chef for koncernens Infrastruktur-division. Den nye chef kommer med en ledelsesmæssig erfaring og baggrund fra ansættelser i bl.a. Comendo Group, Baltelco Group Bahrain samt TDC.

Med ansættelsen ønsker NRGi at styrke sin infrastruktur-forretning yderligere frem mod 2020, og administrerende direktør i NRGi, Søren Sørensen har store forventninger til det nye samarbejde.

- Gert Rieder har den rette baggrund til at kunne videreudvikle og effektivisere divisionens forretningsområder med fokus på at fastholde NRGi’s stærke markedsposition på energimarkedet samt at sikre en høj effektivitet og kundetilfredshed. Med den nye koncernstrategiplan 2020 har vi sat ambitionen for at udvikle NRGi til at være en af de mest lønsomme andelsejede energivirksomheder i Danmark, fortæller Søren Sørensen.

Gert Rieder glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg ser NRGi som en meget ambitiøs og kompetent virksomhed, der formår at drive en sund forretning hånd-i-hånd med et stærkt fokus på omstillingen til et bæredygtigt samfund. Det er en vindervirksomhed, som jeg glæder mig til at være en del af, udtaler Gert Rieder.

Gert Rieder er 52 år og har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. Merc. samt en Executive MBA fra Insead. Han afløser Jørn Zielke, der er tiltrådt en stilling i Energi Midt.
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11