23948sdkhjf

Konkursboet efter Nyt Hjem A/S er opkøbt

Små to måneder efter konkursen har nye investorer, heriblandt tidligere ejer Carsten Kastrup, overtaget aktiviteterne og etableret selskabet Hjem Huse ApS.
Hjem Huse ApS har købt de sunde aktiviteter i konkursramte Nyt Hjem A/S. De første medarbejdere er allerede ansat på fabrikken ved Herning, og i alt vil bemandingen udgøre cirka 30 medarbejdere ved opstart medio januar.

- Jeg forventer, at vi inden for nærmeste fremtid kan ansætte endnu flere, og det glæder mig, at vi igen kan beskæftige så mange fra nærområdet, siger Hjem Huses nyansatte direktør, den 37-årige Kristoffer Wøldike Schmith, som tidligere har været ansat hos Nyt Hjem.

Det nye selskab viderefører Nyt Hjem-navnet i sin markedsføring, og ifølge Kristoffer Wøldike Schmith har man allerede flere kontrakter i hus på enfamiliehuse. Han vil desuden i løbet af de kommende uger kunne løfte sløret for et par større projekter, som Hjem Huse forventer sig meget af:

- Vi forventer at gå i gang på byggepladserne snarest, og det første hus i nyt regi forventes afleveret til kunden allerede inden udgangen af april måned i år. Vi går en travl periode i møde og ser frem til de udfordringer, som fremtiden bringer. Vi starter naturligvis med fornyet energi på både udvikling af nye modeller og optimering af produktionen, siger Kristoffer Wøldike Schmith.

Nyt Hjem A/S blev etableret i starten af 2011, da Carsten Kastrup overtog købte aktiviteterne ud af konkursboet efter Knud Troelsens Hjem A/S. Efter mindre mindre millionunderskud i 2011 og 2012 gik det helt galt i 2013 med et tab på hele 11,2 mio. kr. – ifølge årsrapporten primært fordi ” den daværende direktør ikke havde etableret de forretningsgange, kalkulationssystemer og arbejdsrutiner, der var aftalt og oplyst til ledelsen ”. Daværende direktør Morten Egeriis-Maj blev først omplaceret som led i en turn around, og siden afskediget.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109