23948sdkhjf

AffaldVarme Aarhus lægger millionordre hos El:Con

AffaldVarme Aarhus har indgået kontrakt med El:Con på teknikentreprisen på et halm og flislager ved det nye biomassefyrede kraftvarmeværk i Lisbjerg.
El:Con har netop indgået en tocifret millionkontrakt med AffaldVarme Aarhus i forbindelse med opførelsen af det biomassefyrede kraftvarmeværk ved forbrændingsanlægget i Lisbjerg.

- Vi har indgået aftale om teknikentreprisen på et halm- og flislager, som opføres i forbindelse med det nye kraftvarmeværk. Entreprisen omfatter elinstallation, VVS, sprinkler og ventilation, oplyser projektchef Aage Lykke, der overfor Energy Supply fortæller, at opgaven er vundet efter en prækvalifikationsrunde og dernæst en licitationsrunde med fire andre virksomheder.

Og det er ikke den første kontrakt El:Con vinder i forbindelse med opførelsen af nye biomassefyrede kraftvarmeværk ved Lisbjerg i Aarhus.

I slutningen af 2014 indgik El:Con en kontrakt med AffaldVarme Aarhus på elinstallationsarbejde og SRO-anlæg på Lisbjerg skinnen, som er etablering af en ny fjernvarmeledning fra det eksisterende affaldsforbrændingsanlæg til fjernvarmerummet i det nye biomassefyret kraftvarmeværk.

- Vi er i gang med projekteringen på Lisbjerg skinnen, men det arbejde går jo først rigtig i gang sidst på året. Arbejdet i forbindelse med halm- og flislageret, ja det går i gang her i april og slutter med udgangen af 2015, fortæller projekt Aage Lykke, der ikke på nuværende tidspunkt kan sige, om der skulle falde yderligere kontrakter af i forbindelse med Lisbjergværket.

- Der kommer selvfølgelig noget ombygningsarbejde derude og der vil vi selvfølgelig byde ind, lyder det fra projektchefen.

Den seneste kontrakt kaster arbejde til en 10-15 mand af sig, vurderer Aage Lykke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093