23948sdkhjf

Munck Asfalt tromler frem

Asfalt-virksomheden har mere end fordoblet indtjeningen i seneste regnskab.
Maskinerne og fabrikkerne hos Munck Asfalt har travlt. Virksomheden med base i Nyborg har fremlagt et stærkt regnskab for 2013/14, hvor man har oplevet stor vækst i både omsætning og indtjening.

Resultat før skat blev på 73 millioner kroner, hvilket er en stigning på hele 42 millioner kroner sammenlignet med 2012/13. Indtjeningen er skabt på baggrund af en omsætning på 619 millioner kroner, hvilket er en vækst på 170 millioner kroner.

- På trods af den hårde priskonkurrence på det danske marked er det lykkedes at opnå en rimelig indtjening også på de danske aktiviteter, og vi har fortsat fokus på at sikre indtjeningen på aktiviteterne, skriver ledelsen i sin beretning.

Regnskabet viser samtidig, at medarbejderantallet er vokset fra 209 til 237 ansatte.

En del af den øgede aktivitet relaterer sig til et projekt i Bangladesh, der også har bidraget positivt til indtjeningen. Det semi-mobile asfaltværk i Bangladesh er beliggende i den internationale lufthavn i Dharka.

Munck Asfalt har i regnskabsåret overtaget asfaltproduktionen i Aalborg fra Skanska og har nu fem produktionsanlæg i Danmark. Aalborg-fabrikken ligger på havnen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079