23948sdkhjf

Intego forlænger samarbejde med slagteri-gigant

Installatørvirksomheden har forlænget sin store partnerskabsaftale med Danish Crown-koncernen.
Danish Crown indgik i 2010 en aftale med Intego. Der var tale om en koncernaftale med datterselskabet Tulip Food Company omkring det el-tekniske arbejde på produktionsapparat- og bygninger.

Siden fulgte individuelle aftaler med flere af Danish Crowns produktionssteder, og blandt andet har flere af driftsselskaberne i Danish Crown overdraget deres interne El-afdeling til Intego:

- Vi har meget stor succes med vores ISM-koncept, hvor interne EL-tekniske afdelinger outsources til os. Et sådant partnerskab giver en række fordele for begge parter. Eksempelvis kan El-afdelingen skaleres op eller ned afhængig af behov, og medarbejderne, som før var interne, bliver løbende efteruddannet og specialiseret hos os, forklarer Torben Høyrup, der er ISM konceptchef hos Intego.

Potentiale i stordrift
Og hos Danish Crown er man enige i, at partnerskaber med leverandører er en win-win:

- Vi ser et væsentligt potentiale i stordriftsfordele på leverandørsiden, og det har vi opnået med Intego. Koncernaftalen betyder, at vi kan reducere antallet af leverandører, idet Integos bredde og erfaring med fødevareindustrien sikrer os kompetent assistance på hele el-området, siger Søren F. Eriksen, direktør for teknik og produktion hos Danish Crown og koncernteknisk chef hos Tulip Food Company, John Lehmann Pedersen og tilføjer:

- At vi har samlet store dele af de el-tekniske services og projekter hos Intego betyder, at vi i stedet for at have overkapacitet internt kan trække på Integos kompetencer i perioder med spidsbelastning.

Forlænget på ubestemt tid
John Lehmann Pedersen har netop forlænget flere af aftalerne med Intego. Eksempelvis er en aftale, der tidligere løb i tre år, nu blevet forlænget på ubestemt tid dog med en årlig revision, og det understreger partnerskabets værdi:

Partnerskabets forlængelse og den løbende overtagelse af de EL-tekniske afdelinger bidrager positivt til Integos hastigt stigende omsætning og medarbejderstab. Virksomheden har flere end 550 medarbejdere og omsætter for mere end en halv milliard kroner.

Partnerskaber i vækst
Danske industrivirksomheder indgår i stigende grad partnerskaber med deres leverandører.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at industriens konkurrenceevne og produktivitet har været støt stigende i en årrække og nu befinder sig på det højeste niveau i 14 år. Der er mange faktorer, der spiller ind, når det handler om at være mere effektive end udenlandske konkurrenter, og én af dem er de såkaldte industripartnerskabsaftaler som flere og flere indgår i.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078