23948sdkhjf

Runder 150 millioner i jubilæumsår

Øbro Træ runder 75 år i 2015 og har de senere år haft succes med at sætte håndværkeren i fokus.
I 1940 kunne tømmerhandler Jens Pedersen overtage lejemålet og varelagret i Randersgade til en samlet pris på 30.000 kr., som skulle betales omgående. Det lykkedes at låne pengene, og tømmerhandlen skabte i det første driftssår en omsætning på 100.000 kr.

Siden er der sket meget, og her i jubilæumsåret forventer Øbro Træ A/S at sælge for mere end 150 mio. kroner fordelt på en afdeling i Randersgade, København og et engroscenter i Nordhavnen, hvorfra alle leveringer til Sjælland og øerne gennemføres.

- Nu er det jo ikke omsætning, der gør det alene. Men for at sikre de rigtige indkøbspriser og dermed kunne deltage i en fortsat skærpet konkurrencesituation, så kræver det jo i disse tider en betydelig volumen, siger direktør Uwe Plugge.

De senere års markante vækst kan ifølge direktøren henføres til, at kunderne har taget godt imod forretningsmodellen, hvor håndværkeren sættes i fokus med mulighed for at etablere egen indkøbsforening.

- Da vi købte virksomheden i 2011, var det med særligt fokus på salg til den professionelle håndværker, men alligevel var det helt naturligt at tage afdelingen i Randersgade med i handlen, fortsætter Uwe Plugge.

De mange forandringer i Øbro Træ har dog været centreret omkring logistikcentret i Nordhavnen, hvorfra alle leveringer til Sjælland og øerne gennemføres.
75 års-jubilæet markeres løbende i 2015 med forskellige jubilæumsarrangementer og jubilæumssalg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079