23948sdkhjf

KPC afleverer Dong-byggeri

Det nye Dong-domicil i Esbjerg er blevet indviet i weekenden.
35 millioner kroner koster det nye domicil i Esbjerg. Den i alt 3.500 kvadratmeter store bygning er udviklet af DONG Energy i samarbejde med Niras, og domicilet er bygget af KPC Byg i Herning.

De 3.500 kvadratmeter i tre etager skal danne ramme for de i alt cirka 30 medarbejdere, der arbejder med at holde havmølleparken Horns Rev 2 snurrende.

I dag ejes bygningen af PKA Pension, som DONG Energy lejer sig ind hos. Domicilet blev indviet i lørdags.

- På mange områder fungerer Esbjerg Havn som et knudepunkt for os og for offshore vindindustrien. Det er herfra komponenter til langt de fleste havmølleparker opført i dansk og internationalt farvand, er blevet udskibet fra. Det har derfor været helt naturligt for os, at investere i nutidige faciliteter for vores medarbejdere, der har deres daglige gang i Esbjerg, hvorfra de holder havmølleparken Horns Rev 2 snurrende, siger Mikkel Mæhlisen, chef for drift og vedligehold i Danmark og Tyskland hos Dong Energy og tilføjer:

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan åbne dørene til det nye domicil og for, at vi i samarbejde med Esbjerg Havn har skabt nogle enestående rammer for vores fremtidige arbejde i området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094