23948sdkhjf

SIF Gruppen modtager erhvervspris

Gladsaxe Kommune har hædret virksomheden med Gladsaxe Erhvervspris.
Ved overrækkelsen blev SIF Gruppen særligt anerkendt for vores evne til at skabe imponerende vækstrater i både omsætning, overskudsgrad og medarbejderantal. Herudover blev vi rost for vores sociale ansvarlighed i forbindelse med vores lærlingepolitik og høje beskæftigelse af lærlinge selv under krisetider. Erhvervsrådet fremhævede endvidere vores initiativer, vores næsten 100 års erfaring og resultater, som kan være til stor inspiration for andre.

Det blev ligeledes nævnt, at udover at have 37 lærlinge, så er niveauet blandt vores lærlinge særdeles højt, hvilket skildres ved at vores lærling Jakob Jægerfod for nyligt deltog i DM i Skills, hvor han kæmpede sammen med de fire andre bedste lærlinge i landet om at blive Danmarks bedste elektrikerlærling. Her blev han anerkendt med Arbejdsmiljøprisen, hvilket var et meget flot resultat.

- Vi er i SIF Gruppen meget beærede og taknemmelige for den fornemme pris. Vi er glade for at vi har gjort os bemærkede på sådan en positiv måde i kommunen. Vi sender en særlig tak til alle vores medarbejdere, som har været med til at gøre det muligt, siger Lars E. Holmegaard, administrerende direktør iSIF Gruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.378