23948sdkhjf

3F og medarbejdere hædrer vinduesfabrik

KPK Døre & Vinduer i Nykøbing Mors er kåret som Månedens Arbejdsplads af 3F-Thy-Mors. Det er medarbejderne, der har indstillet virksomheden til prisen.
Hos vinduesproducenten KPK Døre & Vinduer i Nykøbing Mors går man gerne det ekstra skridt for medarbejdernes trivsel. Denne tilgang til arbejdsmiljø og socialt ansvar har 3F-Thy-Mors nu valgt at hylde og udnævner derfor KPK Døre & Vinduer som Månedens 3F Arbejdsplads.

Prisoverrækkelsen, som er et lokalt, månedligt initiativ i Thy-Mors-kredsen, er inspireret fra den landsdækkende 3F-kampagne: ”Godt arbejde er godt for alle”, som blandt andet sætter fokus på trygge løn- og arbejdsforhold.

3F-Thy-Mors har udvidet den nationale kampagne med et lokalt initiativ, hvor man hylder Månedens 3F Arbejdsplads for godt arbejde og gode arbejdsforhold.

- KPK Døre & Vinduer er en sund arbejdsplads både fagligt, miljømæssigt, og når det gælder vores samarbejde med virksomheden. Der er fokus på socialt ansvar, og der tages generelt hånd om det hele menneske, siger 3F-Thy-Mors’ formand Niels Jensen.

Mere end blot en fabrik
Udvælgelsesprocessen fungerer således, at tillidsfolk og medarbejdere selv skal tage initiativ til at indstille deres arbejdsplads. Hos KPK Døre & Vinduer var det tillidsrepræsentant Jan Olander Hansen, som rettede henvendelse til 3F Thy-Mors på vegne af medarbejderne:

- KPK er mere end blot en fabrik – det er en aktiv medspiller i opretholdelsen af vores lokalsamfund. KPK vælger at have social indflydelse ved for eksempel at tage VUC-lærlinge ind direkte fra kontanthjælp eller ved at indføre fleksible arbejdsforhold, så vi slipper for at afskedige medarbejdere i lavsæsonen. Derudover kan man også få lov til at udvikle sig personligt eksempelvis via læsekurser for ordblinde, hvilket har været en kæmpe succes. Det er blot nogle af de ting, som jeg pointerede over for 3F, forklarer han.

KPK Døre & Vinduer og 3F-Thy-Mors afholder i anledningen en lille ceremoni i KPK’s lokaler på onsdag d. 28. januar kl. 12. Der bliver overrakt et diplom, og 3F-Thy-Mors giver kage til kaffen for at hylde det gode arbejde. Det er tredje gang, at prisen Månedens 3F Arbejdsplads bliver uddelt i Thy-Mors-kredsen.

Artiklen er en del af temaet CSR.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079