23948sdkhjf

E&P-direktør: Sådan får du succes med boligrenovering

Ifølge markedsdirektør Søren Faebo Larsen fra Enemærke & Petersen er der især tre fokuspunkter, som er vigtige ved renovering i boligforeninger.
Enemærke & Petersen har haft relativt stor succes med et nyt forretningsområde, som siden starten af 2013 har fokuseret på renovering af andels- og ejerforeninger. Omsætningen for 2014 runder 100 mio. kr., og E&P andels-ejer, som forretningsområdet kaldes, beskæftiger nu omkring 70 ansatte fra koncernen.

Læs også: Nyt forretningsområde sikrer E&P trecifret millionomsætning

Ifølge markedsdirektør Søren Faebo Larsen er strategien bag E&P andels-ejer, at E&P rykker endnu tættere på kunden som en kontrast til koncernens øvrige aktiviteter, der ofte baserer sig på offentligt regulerede udbud eller EU-udbud.

- Det kræver noget andet end bare at sende et tilbud. Vi skal sørge for, at indpakningen er mere markeds- og kundeorienteret, så vi tager hånd om alt helt ned til detaljerne med, at vi informerer beboerne om, at ”nu kommer vi altså til at larme lidt”, siger Søren Faebo Larsen.

Tryghed i en samlet pakke
Han mener, at boligforeningerne i stigende grad efterspørger den tryghed det giver, at samme firma tager sig af det hele i forbindelse med bestillingen af en opgave. Og for E&P andels-ejer er opgaven at vise, at ingen opgave er for lille.

- Der er ingen tvivl om, at det her forretningsområde har et kæmpe potentiale. Det har det selvfølgelig også for vores konkurrenter, men vi tror på, at vi gennem den rette pionerånd kan holde os forrest i feltet, siger Søren Faebo Larsen.

Han peger på tre nøglepunkter, som især betyder noget for kunderne ved boligrenoveringer:

- Ingen ekstraregninger. Det er vigtigt, at kunden oplever, at budgettet holder. Så skal man udvise respekt, for man arbejder i andre folks hjem og det kan være grænseoverskridende for mange, at de skal give nøglen til en håndværker. Og endelig er der tid. Opgaven skal udføres hurtigt, ligesom fejl og mangler skal klares med det samme, lyder rådene fra Søren Faebo Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094