23948sdkhjf

Jem & Fix får ny adresse i Aalborg

Byggemarked mistede synlighed i Aalborg store butikscenter.
Byggemarkedet jem & fix er på vej væk fra sin nuværende adresse i City Syd. Men butikken er ikke på vej væk fra området.

En ny butik er ved at blive opført på Nibevej - over for Jensens Bøfhus - og ligger på den side af City Syd, hvor der foruden kunder til centerområdet også kommer en del pendlere forbi.

Forklaringen på flytningen er primært, at den nuværende butik med tiden er endt i en blindtarm, hvor placeringen ikke længere er så synlig og central, som kæden ønsker. Blandt andet fordi kommunen har omlagt trafikken på Stenbukken for at få den til at glide nemmere i den sydlige del af City Syd.

- Vi har været på udkig efter en ny placering til butikken i nogle år, og der står også tomme lejemål i City Syd, men det er ikke så nemt at få alle ønsker opfyldt i en eksisterende erhvervsbygning. For eksempel er det vigtigt med god plads til parkering, og vi skal også have et gårdrum med plads til varer. Derfor blev valget at bygge en helt ny butik på Nibevej, siger administrerende direktør Svend Pedersen, jem & fix.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125