23948sdkhjf

Raunstrup styrker ledelsen i jagten på vækst

Ansættelsen af Erik Pagaard Nielsen som operationel chef skal styrke den interne kommunikation og frigive ressourcer til direktør Søren Kristensen.
Antallet af medarbejdere er fordoblet på tre år, og Raunstrup har købt tre virksomheder inden for de seneste fire år. Men byggevirksomheden med hovedsæde i Aarhus vil videre, og derfor er Erik Pagaard Nielsen hentet ind til stillingen som COO. Han har senest været ejendomsdirektør hos Grundfos og skal sikre, at Raunstrups direktør, Søren Kristensen, kan fokusere endnu mere på virksomhedens fortsatte vækst.

Raunstrup følger en klar og veldefineret strategi, som kræver eksekvering og skarp fokus på bundlinjen. Derfor er den interne kommunikation og opfølgning hos de enkelte Raunstrup-afdelinger rundt om i landet vigtig. Og det kan ikke gøres fra et skrivebord i Aarhus:

- I vores branche kan vi ikke bare sidde og maile til hinanden og styre tingene fra centralt hold. Vi er en håndværksvirksomhed, og vi er nødt til at følge med i projekterne og være der, hvor de bliver udført. Det kræver også, at vi fra hovedkontoret har tid til at tage ud til vores afdelinger rundt i landet og møde udfordringerne der, hvor de opstår. Udover øget fokus på vores byggesager skal vi blive endnu bedre til at afdække vore mange faste kunders behov og tilpasse vore ydelser efter det. Det bliver nogle af den nye COO´s primære opgaver, forklarer Søren Kristensen.

Han understreger, at de nuværende forretningsområder skal vokse organisk, men da flere kunderne i stigende grad efterspørger ydelser på Sjælland, kan opkøb en afdeling i Storkøbenhavn meget vel komme på tale.

Erik Pagaard Nielsen tiltræder stillingen som COO hos Raunstrup den 1. februar, og han glæder sig til at komme i gang:

- Efter otte år som ejendomsansvarlig i en stor industrivirksomhed som Grundfos bliver det rigtig spændende at være med til at skabe yderligere vækst i en koncern, der virkelig er på vej frem. Jeg glæder mig til at lære både virksomheden og medarbejderne rundt i afdelingerne at kende, så jeg hurtigt kan komme i gang med at understøtte Raunstrups videre vækst, siger Erik Pagaard Nielsen, der også har en fortid som projektchef hos Grontmij.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11