23948sdkhjf

Grontmij skifter ud i sin danske top

Grontmijs danske Country Managing Director Søren Larsen fratræder sin stilling den 1. marts. Ny country manager hentes i England.
Den nuværende Country Managing Director (CMD) for Grontmijs engelske selskab, John Chubb, udnævnes til ny CMD for Grontmij i Danmark. Han afløser Søren Larsen, der fratræder sin stilling "efter fælles overenskomst" med virkning fra den 1. marts 2015.

- Søren Larsen har siden sin ansættelse i selskabet i 1992 spillet en betydningsfuld rolle i opbygningen af Grontmijs aktiviteter i Danmark. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke ham for hans loyalitet over for Grontmij og for den værdifulde indsats, han har bidraget med gennem årene, udtaler CEO Michiel Jaski.

John Chubb (49) har i tiden siden 2010, hvor han tiltrådte stillingen som CMD for Grontmij UK, været den bærende kraft i den forandringsproces, det engelske selskab har gennemgået i løbet af de seneste fem år. Fra at være en tabsgivende virksomhed, der var stærkt afhængig af rammeaftaleordninger inden for managementydelser på området for vandaktiviteter, har selskabet nu forgrenet sine aktiviteter og opnået solide resultater.

- John Chubb har opnået gode resultater og solid ledelseserfaring i Grontmij UK, og han er i besiddelse af de lederevner, der kræves for yderligere at kunne styrke Grontmijs position i Danmark. I tæt samarbejde med Jeff Davitt har han i løbet af de seneste år skabt markant fremgang i udviklingen af Grontmij UK, siger Michiel Jaski.

Jeff Davitt, der i øjeblikket beklæder stillingen som CFO for Grontmij UK, konstitueres som CMD for Grontmij UK.

Læs også: Grontmij opgraderer på energien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09