23948sdkhjf

Bøjsø satser på længere garantier

Den jyske producent af koblede vinduer har taget et nyt våben i brug i den forsat hårde kamp om kunderne.
Bøjsø Døre & Vinduer har brugt mange år på at finde frem til de sibiriske lærketræer, der er den centrale bestanddel i fabrikkens fremstilling af koblede vinduer.

Valget af sibirisk lærk skyldes ikke mindst stammernes høje kerneandel og lange holdbarhed, og for at understrege disse egenskaber har Bøjsø fra årsskiftet besluttet at udvide garantien mod råd i udvendigt træ fra fem til 20 år.

- Vi har adskillige gange oplevet kunder spørge, hvorfor vi kun giver fem års garanti, når vi samtidig hævder, at træet holder så længe. Vi har over 40 års erfaring med fremstilling af døre og vinduer, og derfor er vi også helt overbeviste om, at vi er på sikker grund, når vi vælger at forlænge garantien, siger Thomas Olesen fra Bøjsø Døre & Vinduer.

Bare et stort snedkerværksted
At garantien nu er forlænget med hele 15 år skal ses i lyset af virksomhedens ønske om at øge fokus på træets kvaliteter. Faktum er, at sibirisk lærk gør produktet dyrere, og i et marked præget af hård konkurrence og overkapacitet må Bøjsø skærpe sin profil som leverandør af koblede vinduer til bevaringsværdige og fredede ejendomme.

- Vi er egentlig bare et stort snedkerværksted. Mange af de ansatte er møbelsnedkere, og vi har hverken store maskingader eller produktion i udlandet. Med mange hænder på produktet er det svært at rationalisere produktionen, og derfor gør vi noget ekstra ud af at fremhæve holdbarhed og finish, forklarer Thomas Olesen.

Vinduesfabrikken i Vorbasse beskæftiger godt og vel 40 ansatte alt inklusiv, og bemandingen er nogenlunde konstant. Det var den også i de svære år under krisen, hvor det lykkedes at holde hjulene i gang ved at fordele de store opgaver jævnt ud over hele året.

- Vores marked er hverken gået op eller ned, og det er vi meget taknemmelige over. For hvis du først afskediger, er det næsten en umulig kamp at mande op igen, siger Thomas Olesen og peger på fleksibilitet i produktionen som en afgørende forudsætning for, at Bøjsø vælges til større projekter.

Bøjsø har gennem tiden haft et større antal kunder blandt villaejerne i området fra Hellerup til Helsingør. For at komme tættere på dette marked, etablerer virksomheden i løbet af marts måned et ubemandet showroom i Hellerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141