23948sdkhjf

Karlslunde Station skal renoveres

Nyt projekt skal give de mange pendlere fra Karlslunde station bedre trafikale forhold, og dermed gøre den daglige rejse mere behagelig.
Nu er der gode nyheder til cyklisterne. Greve kommune har igangsat et projekt, som indeholder opsætning af 100 ekstra cykelparkeringer. Det skriver Greve Kommune på sin hjemmeside.

Men renoveringen stopper ikke her. Projektet indeholder også overdækning af 250 pladser, så cyklerne beskyttes mod snavs, vind og vejr. Samtidig vil der også være en make-over af cykelparkeringen ved Mosede Landevej, ligesom der opsættes afgangstavler ved busterminalen.

- Vores cyklister og pendlere fra Karlslunde station har længe haft brug for bedre faciliteter. Derfor er det skønt, at vi nu kan tilbyde en stor renovering, der vil gøre de trafikale forhold for mange af vores borgere væsentligt bedre, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Henrik Stuckert.

Projektet giver således Karlslunde station et ekstra løft og forbedrer samtidig pendler-mulighederne til erhvervsområderne Karlslunde Industri, Ventrupparken og Greve Main. De attraktive cykelforhold, de bedre trafikinformationer og de gode muligheder for skift mellem bus og tog styrker ligeledes den kollektive trafik og pendler-mulighederne generelt i kommunen.

Projektet støttes af Trafikstyrelsen med en bevilling på 700.000 kroner. Hertil skal Greve kommune selv bidrage med 1,1 millioner kroner. Renoveringen forventes at begynde i maj 2015 og skal efter planen være afsluttet i august 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094