23948sdkhjf

Hamiconsult får ny medejer

Gerner Revall Klærke indtræder som medejer af hamiconsult og overtager samtidig stillingen som teknisk direktør.
Den nye medejer er en del af et generationsskiftet, som sker som en naturlig følge af stifter Hardy Mikkelsens ønske om nedtrapning efter 28 år i spidsen for virksomheden.
Gerner Revall Klærke kender virksomheden særdeles godt, fordi han har siden september 2013 har været tilknyttet virksomheden som ingeniør.

Som teknisk direktør vil Gerner Revall Klærke indgå i den daglige ledelse i samarbejde med administrerende direktør Christian Ohn.

- Gerner har stor indsigt i og forståelse for såvel enkle som komplicerede byggesager. Han kan derfor agere inspirator og sparringspartner på kontorets mange alsidige sager, således at både nuværende og fremtidige kunder oplever den bedst mulige rådgivning, siger Christian Ohn.

Ifølge ejer Michael Due er det en naturlig udvikling, at Gerner Revall Klærke indtræder i firmaet som medejer og samtidig overtager posten som teknisk direktør:

- Gerner har med sin ingeniørmæssige baggrund en detaljeorienteret tilgang til sit arbejde, hvilket kommer både medarbejdere, virksomhed og ikke mindst kunder til gode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094