23948sdkhjf

Fem firmaer byder på fundamentet til akuthospital

Hospitalsenhed Midt har nu udvalgt de firmaer, der får mulighed for at byde på opgaven med at støbe fundamentet til det nye akutcenter ved Regionshospitalet Viborg.
Opgaven består blandt andet i at støbe den cirka 5.000 kvadratmeter store bundplade, som skal bære tilbygningen med hospitalets nye akutcenter.

- I løbet af foråret bliver vi helt færdige med jordoprensning og klargøring af byggegrunden. Så nu glæder vi til at komme i gang med opbygningen, så også folk uden for byggehegnet kan begynde at fornemme omfanget af byggeriet og fremtidens akuthospital i Viborg, siger projektchef Lillian Kristensen.

Fem danske firmaer må byde
Ved den netop afholdte prækvalifikation har interesserede firmaer haft mulighed for at byde ind med deres kompetencer. Og blandt de 12 ansøgere har Hospitalsenhed Midt nu valgt fem virksomheder, som vurderes at kunne give den ønskede konkurrence om opgaven. De fem firmaer er Arkil, EMR, Jakobsen og Blindkilde, MT Højgaard og Aarslef.

- Vi er meget glade for den store interesse, entreprenørerne har vist vores projekt. Og vi tror, at vi blandt de fem udvalgte firmaer kan finde den helt rigtige samarbejdspartner, siger projektchef Lillian Kristensen.

Der vil blive holdt licitation i marts, og arbejdet med funderingen af det nye akutcenter ventes at kunne gå i gang til maj 2015. I løbet af februar vil også en række andre store entrepriser i forbindelse med byggeriet blive sendt ud i prækvalifikation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112