23948sdkhjf

Solar rykker ind på DNU-byggeplads

Solar er en af de større leverandører af tekniske produkter og services til det nye Universitetshospital i Aarhus.
Solar leverer tekniske produkter til det store byggeri og har som den eneste leverandør af tekniske artikler adgang til at have en fast mand på byggepladsen. Den ansatte tager sig af håndværkernes daglige problemstillinger og sikre at alle opgaver løses her og nu pladsen.

Omkring 1.200 håndværkere er i fuld gang med at bygge det nye Universitetshospital – DNU – i Aarhus. Der er tale om en af Europas største byggepladser.
Solar leverer varer til det meste af byggeriet, hvilket er en stor logistisk øvelse, fordi der skal bookes tid på særlige aflæssepladser rundt om på den store byggeplads. Derfor har Solar Elektriker Michael Zweidorff som fast mand på pladsen til at servicere de mange håndværkere.

Michael Zweidorff har det daglige tætte samarbejde med de transportansvarlige både internt i Solar og eksternt til f.eks. danske fragtmænd. Foruden Solars natlevering med 18 til 19 drops til containerne hver nat, bestiller Michael Zweidorff gennem dagen specielle varer, som håndværkerne akut har brug for.

Både projektleder Jan Andersen og pladsleder Thomas Ingvardt Jensen fra Bravida har kun stor ros til den faste Solar medarbejder på pladsen.

- Vi bruger Michael rigtig meget, når vi mangler materialer eller står overfor et konkret problem. Det sparer os for en utrolig masse tid, når han tager opgaverne på sig og finder en løsning i samarbejde med Solars kompetencecenter. Imens kan vi koncentrere os om at arbejde videre.

Ifølge Regionsdirektør Jan Rohde fra Solar er det vigtigt løbende at udvikle services og løsninger der optimerer arbejdsgangene i forbindelse med leverancer til de store projekter.

- Det er en kæmpe opgave at levere de mange tekniske løsninger og produkter til et byggeri i denne kaliber. Derfor indså vi hurtigt, at det ville være en stor hjælp for kunden, at vi stiller en mand til rådighed, som er på byggepladsen i det daglige, og som kan hjælpe kunden med de daglige udfordringer og eventuelle tekniske spørgsmål, uddyber Jan Rohde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109