23948sdkhjf

Råhusbygger leverer flot regnskab

LM Byg A/S havde et fantastisk 2014, hvor bruttofortjenesten blev fordoblet.
Trecifret millionomsætning, tocifret millionoverskud og en kvart milliard kroner på ordreblokken. LM Byg A/S har over de seneste fire år fordoblet virksomhedens aktiviteter og til marts flytter fra Havdrup til nyt stort domicil i Greve.

- Vi har over 250 millioner kroner på ordreblokken, vi står stærkt i konkurrencen om nye opgaver, markedet for råhus-byggeri og anlæg er stigende, og vores gamle bygherrer vender tilbage, siger administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard, der siden 2008 har været anden generation i spidsen for LM Byg A/S, om regnskabet.

Styrket organisation og nyt domicil
Regnskabsåret blev i 2014 omlagt til at følge kalenderåret. Det betyder, at det netop offentliggjorte regnskab er på otte måneder. På bundlinjen viser regnskabstallene et resultat før skat på 12 millioner kroner. Det er en betydelig vækst, da resultatet før skat i 2013 kun var på 1,255 millioner kroner.

Det solide resultat er skabt ud af en bruttofortjeneste på 47 millioner kroner, hvilket er en fordobling i forhold til 2013-regnskabet.

- Vi holder vores aftaler, og alle medarbejdere sætter en ære i at samarbejde om at skabe kvalitet til tiden og prisen, siger Carsten Mindegaard og tilføjer:

- Vi er på alle niveauer gearet til at fastholde og styrke et højt momentum med fortsat vækst.

Virksomheden er netop nu blandt andet aktuel med aflevering af kloakseparering i Assentorp, ny parkeringskælder ved Køge Station, fængsel på Falster, parkeringshus ved Rigshospitalet og 48.000 kvadratmeter råhus til Københavns Universitet Amager

LM Byg A/S er stiftet i 1987 af ingeniørparret Lis og Mogens Mindegaard, der som led i generationsskifte gav stafetten videre til sønnen Carsten Mindegaard i 2008.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703