23948sdkhjf

Kolding Sygehus har fået sit nye P-hus

Det nye parkeringshus ved Kolding Sygehus er blevet indviet.
Snoren til de over 400 nye p-pladser blev klippet af regionsrådsformand Carl Holst, og dermed er manglen på parkeringspladser ved sygehuset nu officielt fortid. Det skriver Region Syddanmark på sin hjemmeside.

Det er gået stærkt med at bygge det nye parkeringshus i Kolding. Første spadestik blev taget i juni 2014, og i dag stod huset klar til indvielsen, der markerede et vigtigt skridt i det samlede byggeri ved Kolding Sygehus. Det er helt afgørende, at adgangen til sygehuset er god for både patienter, medarbejder og pårørende, hvilket flere af dagens talere netop lagde vægt på.

Helle Adolfsen, sygeplejefaglig direktør, var den første taler, og hun kunne byde de fremmødte velkommen med en stor glæde over, at huset efter mindre end et års arbejde nu er klar til brug:

- Det er fantastisk, at det har taget under et år at bygge huset. Der har til tider været stor trængsel om pladserne ved sygehuset, og det har til tider været kaotisk, så der er rigtig mange, der glæder sig til at kunne tage det i brug, sagde Helle Adolfsen, der efterfølgende gav ordet til regionsrådsformand Carl Holst (V).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125